avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii

daca pentru mineri pensionati pana in 2011 se vor recalcula pensiile comform gr. de munca gr 1 si gr 2 sau doar pentru cei de dupa 2011 - noi nu avem aceleasi drepturi ? ce e de facut ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:51, 21 Noiembrie 2017
abraham vasile

daca pentru mineri pensionati pana in 2011 se vor recalcula pensiile comform gr. de munca gr 1 si gr 2 sau doar pentru cei de dupa 2011 - noi nu avem aceleasi drepturi ? ce e de facut ? Va multumesc

Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
abraham vasile, utilizator
Minerii pensionati pana in 31/12/2010 intra in recalculare pe legea 192, respectiv H.G.291/2017
Toate deciziile sunt pe minus
Minerii pensionati dupa 01/01/2011 au beneficiat la cerere de recalcularea in baza legii 155/2016,
Acestia au primit in plus 50%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire decizie pensie ghe_o ghe_o Buna ziua, am o intrebare la care v-as ruga sa primesc o lamurire, se poate face o cerere de revizuire pentru pensie eu fiind beneficiar al legii 192/2015 care ... (vezi toată discuția)
Acordarea pensiilor din grupa 1 si 2 recalculate ? Traiana Traiana Buna ziua , Am inteles ca de la 1 noiembrie incepe etapa a II-a a acordarii pensiilor de grupa 1 si 2 recalculate. Astazi am primit pensia. ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie cu grupe de munca , pentru persoane cu handicap mediu ionescuion34@yahoo.com ionescuion34@yahoo.com Sant pensionat la data de - 01 09 1999 - ,pentru limita de varsta si vechime integrala ,conform legii -3/1977 - coroborata cu legea -57/1992 -, ... (vezi toată discuția)