avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare permis de conducere după perioada de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare permis de conducere după perioada de suspendare

Buna as vrea sa mi raspunda un avocat daca se poate sotului meu ia fost permisul de conducere anul acesta in romania pe 90 zile au trecut cele 90 de zile luna acesta cum am putea sa intre in posesia lui tinand cont ca suntem plecati din tara? Si nu ar mai vrea sa faca un drum pana in Romania?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:27, 21 Noiembrie 2017
Permisul se restituie numai titularului ori unui imputernicit. Daca nu vrea sa faca un drum pana in RO atunci sa faca o procura la ambasada sau consulat pentru cineva de incredere din tara si care sa ii trimita ulterior permisul printr-un curier (DHL, TNT, Porumbelul, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie emanuellen emanuellen Doresc sa donez un apartament copiilor mei,dar fiul meu traieste in Chicago,nu e posibil sa vina in Ro,pentru semnarea actelor,poate sa imputerniceasca pe ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara, Eu si sotia avem C.I. expirate de doi ani si abia acum am realizat deoarece nu le folosim prea des iar in Romania nu am fost in ultimii doi ... (vezi toată discuția)
Certificat de naștere Vostin Vostin Bună ziua, Am o întrebare în legătură cu scoaterea certificatului de naștere care a fost pierdut și cartea de identitate expirata și ca nu locuiesc ... (vezi toată discuția)