avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Reprezentant fiscal
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Reprezentant fiscal

Buna ziua,

Va rog ajutati-ma cu cateva idei legate de reprezentantul fiscal. O firma din Ungaria se inregistreaza in scopuri de TVA in Romania prin reprezentant fiscal. In calitate de reprezentant fiscal cum intocmesc facturile si declaratiile? In D300 declar livrari interne? Trebuie sa am facturi de pe firma din Ungaria pe reprezentatul fiscal si sa le declar in D300 si in D390 ca si achizitii intracomunitare? Orice informatii legate de acest subiect sunt binevenite.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Factura fara tva ue dragalina2006 dragalina2006 buna ziua am o firma care efectueaza transport intracomunitar. soferul a cumparat in luna septembrie piese de schimb din Germania. factura a fost fara tva. ... (vezi toată discuția)
Declaratii 390, 300 gabon gabon Buna ziua, Am o mare rugaminte sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie. In 18.12.2009 am platit avans pentru o achizitie de bunuri intracomunitare, in ... (vezi toată discuția)
Regim tva - factura din ue pentru bilet de avion dobrea.katalina dobrea.katalina O SOCIETATE DIN ROMANIA, CU CAPITAL BELGIAN, PLATESTE FACTURA DE AVION, ORI DE CATE ORI SEFII DIN BELGIA VIN IN ROMANIA. SOCIETATEA DIN GRUP, DIN BELGIA NE ... (vezi toată discuția)