avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... trecere prin loc nepermis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

trecere prin loc nepermis

Am traversat prin loc nepermis si din cauza mea s-au tamponat 2 masini. Ambi soferi au asigurare.Politia locala a venit a constatat ca nu sunt victime, mi-a facut o poza la buletin si atat. Pot sa mai primesc o amenda ulterior s-au sa mi se ceara sa despagubesc unul dintre soferi pentru daune ulterior.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Zattara88 , utilizator 23:25, 24 Noiembrie 2017
Nu cred.
Sebastian Simon a scris:

Nu cred.

Mulțumesc. Stiu unde am gresit. Pentru lămuriri firul evenimentului este ca am coborât din transportul public dintr-o statie imediat dupa trecerea de pietonii a unui drum cu 4 benzi. Primele 2 erau libere iar din contra sens veneau 3 masini. Când eram intre primele 2 benzi , prima masina din coloana hotărăște sa oprească sa ma lase sa trec si franeaza. Masina a doua face dreapta si trece pe lângă prima dar a treia masina din cauza nepastrari distantei regulamentare, a ploi si a carosabilului ud intra direct in prima. Prima masina probabil ca a vrut sa ma lase sa trec,desi intentia mea era sa le las sa treacă ca dupa nu mai venea nimic,din cauza ca era la nici 10m de trecere si din cauza ca ploua.Intre mine si masini mai era o banda, nu eram pe sensul lor de mers si doar eram pe carosabil. Nu încerc sa ma scuz pentru ca stiu ca am trecut neregulamentar. A venit PL si nu a făcut nimic,cei de la 112 nu s-au deplasat pentru ca nu erau victim. Agentul mi-a făcut totusi poza la buletin si a plecat. Care ar fi fost procedura si mai pot sa patesc ceva ulterior? Mulțumesc
?????
Dvs. nu aveti nicio tangenta cu accidentul de circulatie. Primul autoturism a oprit pentru ca sa evite un accident cu victime (impactul cu Dvs.), iar conducatorul celui de al treilea autoturism nu a circulat cu o viteza adaptata conditiilor de drum si nu a pastrat distanta fata de vehiculul din fata, neputand opri fara sa se produca impactul cu primul autoturism.
ing. ioan Ciobanu

Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traversare neregulamentara Zattara88 Zattara88 Am coborât din transportul public dintr-o statie imediat dupa trecerea de pietonii a unui drum cu 4 benzi. Primele 2 erau libere iar din contra sens veneau 3 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu persoane vatamate din celalalt autoturism implicat FlorianTeodor FlorianTeodor Buna ziua, Va rog sa imi spune-ti ce as putea face in cazul in care am fost implicat intr-un accident rutier, iar vina nu imi apartine in totalitate asa cum ... (vezi toată discuția)
Trecere prin loc nepermis Zattara88 Zattara88 Am traversat prin loc nepermis si din cauza mea s-au tamponat 2 masini. Ambi soferi au asigurare.Politia locala a venit a constatat ca nu sunt victime, mi-a ... (vezi toată discuția)