avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... trecere prin loc nepermis
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

trecere prin loc nepermis

Am traversat prin loc nepermis si din cauza mea s-au tamponat 2 masini. Ambi soferi au asigurare.Politia locala a venit a constatat ca nu sunt victime, mi-a facut o poza la buletin si atat. Pot sa mai primesc o amenda ulterior s-au sa mi se ceara sa despagubesc unul dintre soferi pentru daune ulterior.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 10:27, 23 Noiembrie 2017
Amendă s-ar putea să primiți, dar dacă șoferii au asigurare nu ar trebui să vi se solicite alți bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere prin loc nepermis Zattara88 Zattara88 Am traversat prin loc nepermis si din cauza mea s-au tamponat 2 masini. Ambi soferi au asigurare.Politia locala a venit a constatat ca nu sunt victime, mi-a ... (vezi toată discuția)
Pagubit vs rca pagubos Clarudiu Clarudiu Buna seara, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, v-as fi recunoscator. Am trecut printr-o tamponare, fara victime, eu fiind pagubitul. Masina care se deplasa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)