avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pagubit vs Rca pagubos
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pagubit vs Rca pagubos

Buna seara, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, v-as fi recunoscator. Am trecut printr-o tamponare, fara victime, eu fiind pagubitul. Masina care se deplasa din sens opus nu a mai putut vira din cauza poleiului si a intrat direct in mine. Seful de post din zona care a venit la fata locului a zis ca merge doar cu amiabila, noi, partile implicate, am fost de acord. Dupa doua saptamani de poze facute, de impins hartii, astazi primesc raspuns de la asiguratorul celuilalt sofer o adresa de respingere care imi spune in mod sofisticat ca practic cele doua masini implicate nu s-au tamponat niciodata, in conditiile in care inspectorul de daune nu a fost la fata locului, celalalt sofer a semnat amiabila, seful de post nu ne-a dat nici un pv.Intrebarea este ce pot face de acum incolo sa imi recuperez dauna, totala din primele estimari ale inspectorului, dupa pozele facute de mine, la indicatia lui?
Din adresa: " comunicam ca din
analiza conformitatii dinamicii accidentului rutier prezentata in Constatarea amiabila de accident, a avariilor
existente pe cele doua autovehicule, a locului accidentului si a declaratiilor existente la dosar, respectiv a concluziilor
din raportul de expertiza tehnica extrajudiciara efectuata de catre subscrisa, am concluzionat ca nu exista urme
conjugate de avarii care sa poata demonstra existenta unui contact material intre cele doua autovehicule."
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2021
Clarudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 10:13, 19 Ianuarie 2021
În prima fază faceți o sesizare la BAAR, [ link extern ] .
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
Laszlo Bicsak, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma zbat sa imi repar masina doraliu doraliu In 21.03.2011 am avut o tamponare,un bus de marfa neacordandu-mi prioritate.Masina vinovata avea numere de germania. Din mila,la politie am zis ca sa nu ii ... (vezi toată discuția)
Accident auto dieter-adrian dieter-adrian Buna seara In weekend am avut un mic accident,tamponare. Mergeam in coloana,cel din fata mea a franat brusc,incercand sa evite alta masina care a semnalizat ... (vezi toată discuția)
Constatare asigurator rca ciprianagapie ciprianagapie Buna ziua. Azi am avut o tamponare, din vina mea, prin care s-a produs avarierea masinii mele si a celeilalte din trafic. Am completat formularul de ... (vezi toată discuția)