avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Respingere plangere contestatie suspendare permis
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Respingere plangere contestatie suspendare permis

Buna! Mi a fost suspendat permisul pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni,cu toate ca am oprit,eram pe dn cu 2 benzi pe sens a aparut un pieton care a traversat in fuga fara sa se asigure am franat brus si am calcat putin linia de sosiredar pietonul nu ajunsese pe banda mea de mers era pe sensul opus,am contestat procesul verbal,am castigat in prima instanta,insa politia a facut apel! Si am pierdut in apel cu toate ca aveam martor,politia nici o proba! Nu inteleg cum s a intamplat! Si hotararea din apel e definitiva! O mai pot ataca cumva?deci am pierdut cu dreptatea in mana! Si in cazul in care nu o mai pot ataca cand predau permisul se calculeaza 15 zile de cand primesc hotararea acasa si semnez ca am primit o? Azi s a afisat rezultatul pe site
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 22 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Nu mai aveti ce face. Predati permisul imediat.

Cu stima.
Dupa ce imi vibe hotararea acasa ? Doar azi s a publicat pe site ul instantei
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
marya17, utilizator
Cand predau permisul? Astept sa primesc hotararea acasa si dupa il predau? Cat timp dureaza pana primesc hotararea acasa ? Sebastian Simon a scris:

Buna seara!

Nu mai aveti ce face. Predati permisul imediat.

Cu stima.

Vi s-a dat deja raspunsul in celalalt topic deschis pe acest subiect :
Termenul este de 15 zile se calculeaza de la data pronuntarii. Nu de la data comunicarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere pemis de conducere - neacordare prioritate trecere de pietoni niculaucarmen niculaucarmen a fost retinut permisul de conducere si a fost intocmit un proces verbal pentru urmatoarea situatie: soferul unui autoturism se afla pe banda 2 de circulatie ... (vezi toată discuția)
Hartie incredintare autoturism intr-o anumita data didulic didulic Buna ziua! Astazi a venit un plic de la politie pentru tata, proprietarul masinii, in care i se cere sa trimita in 5 zile datele conducatorului auto dintr-o ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 30 de zile maanu maanu Pe data de 02.10.2019 ma deplasam pe o strada cu 2 benzi pe sensul opus si 3 benzi pe sensul meu eu fiind pe band 3 pe sensul meu iar in momentul cand am ... (vezi toată discuția)