avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cu se poate recupra o bucata din terenul parintilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cu se poate recupra o bucata din terenul parintilor care lipseste din acestala ?

mama are pe actul de mostenitor 500 m patrati cu tot cu casa .....dar in relitate terenul cu tot cu casa este 400 m patrati de cind a mostenit casa . cum se poate gasi sau recupera restu de teren de 100 m patrati
Cel mai recent răspuns: ioanmarin , utilizator 19:13, 22 Noiembrie 2017
cu exceptia cazului in care un vecin si-ar fi facut gardul peste terenul dvs, luati in calcul ca modalitatile de masuratoare actuale sunt moderne si mult mai precise decat cele de pe vremuri si posibil de aici sa fie diferenta de teren
multumesc pentru raspuns .....dar nu l-am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru Mariandanut Mariandanut Am si eu o problema si nu stiu care ar fi pasi de facut,pe actul de propietar am 400 metri patrati in urma cu 2 zile mi.a sosit si cadastrul pe care lam ... (vezi toată discuția)
Sa cumparam o casa cu teren mai mare decat in cf? la ce riscuri ne supunem? utilizator002 utilizator002 Dorim sa cumparam o casa, parte din duplex. Ne-am inteles cu proprietarul la pret si l-am informat ca, inainte de a semn un ante-contract, vom vrea sa apelam ... (vezi toată discuția)
Acte alex 88 alex 88 Buna ziua, Am si eu o intrbeare. Mama mea are un act de vanzarea cumaparare din anul 1974 pe o casa plus dependinte si un teren de 500 m patrati.La vremea ... (vezi toată discuția)