avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inadmisibilitate cerere invocata din oficiu,in rap. de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inadmisibilitate cerere invocata din oficiu,in rap. de disp. art.281 (2), legea 207/2015

Dupa contestarea deciziei de impunere asupra unui teren,la emitentul acesteia-SPIT Cta si respingerea contestatiei,am formulat cerere la instanta de Contencios,cf. procedurii indicate. Dece poate fi inadmisibila cererea ?
Cel mai recent răspuns: Petre Ovidiu , utilizator 10:18, 22 Noiembrie 2017
Astept raspunsul Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare mod de calcul instiintare de plata la serviciul de taxe si impozite asfalttango asfalttango Buna ziua, Am si eu o problema cu o instiintare eliberata de serviciul de taxe si impozite SPIT din Constanta.Cu ocazia unei succesiuni acestia doresc sa ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata si titlu executoriu plata impozit venit global si majorari bobcat27ad bobcat27ad In dec 2007 am primit somatie de plata si titlu executoriu pentru plata sumelor prevazute in deciziile de impunere (?) si deciziile de calcul accesorii, ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie tva GABITU GABITU Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am avut control ptr rambursare TVA. La data controlului nu am putut prezenta notificarea vanzatorului cu privire la ... (vezi toată discuția)