avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daune morale si materiale executate in alt stat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daune morale si materiale executate in alt stat european

Buna ziua,

Sunt parte vatamata intr-un proces de loviri si alte violente, hotararea fiind definitiva si executorie. Deja am incercat de 2 ori sa execut persoana respectiva in Romania, dar nu detine nimic aici pe numele ei si au trecut cam 8 ani de la incheierea procesului, m-am saturat de asteptat. Problema este ca acea persoana este plecata in Anglia, acolo avand un job si masina personala, cel mai probabil inmatriculata pe numele sau pentru ca nu are alte rude stabilite acolo. Pot face ceva in acest sens incat sa il pot executa silit?
Cel mai recent răspuns: lord1 , utilizator 12:38, 22 Noiembrie 2017
Mai exact, am vazut ca Titlul executoriu european se aplica doar cauzelor civile si comerciale, intrebarea este: daunele morale si materiale acordate pentru constituirea ca parte civila in procesul penal au aplicabilitate? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare pentru plata programului studenþesc de muncã sezonierã în grecia elenalagan elenalagan buna am aplicat anul asta pentru un program studentesc de munca sezoniera in Grecia,la firma data am semnata contractul de munca si contractul de prestari ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale cercetasa cercetasa dupa un proces penal partea vatamata poate merge in instanta civila pentru daune morale si materiale?? (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca refuza sa-mi plateasca despagurile date de instanta? xuser xuser Ce se intampla cu o persoana daca o persoana refuza sau nu poate sa-mi onoreze daunele morale si materiale oferite prin sentinta de instanta?! Sa zicem ca ... (vezi toată discuția)