avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Teren concesionat de la primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Teren concesionat de la primarie

Am incheiat un contract pentru concesionarea unei suprafete de teren in urma cu 2 ani. Reprezentantii primariei (concedentul) nu au incheiat pana acum un PV de predare a amplasamentului, in schimb mi-au trimis somatie sa platesc redeventa pe 2 ani ( cu penalitati interziere). Intrebare: este corect ? Nu ar trebui sa faca dovada predarii amplasamentului, mai intai? Ce este de facut?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Redeventa pentru concesiune terenuri cami tei cami tei Stie cineva de cand se datoreaza redeventa , in conditiile in care nu este stipulat in contractul cde concesiune? Practic contractul prevede ca pretul se ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren iulian2009 iulian2009 La sfarsitul anului 2010 am participat la o licitatie pentru concesionarea unei suprafete de teren. Am castigat licitatia urmand sa se intocmeasca contractul ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune monalisaalina monalisaalina Daca intr-un contract de concesiune scrie ca perioada de concesiune este de 50 de ani spesificandu-se ca perioada de recuperare a pretului este de 10 ani,ce ... (vezi toată discuția)