avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator numit in actul constitutiv -salariu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator numit in actul constitutiv -salariu conform act constitutiv, fara CIM?

Buna ziua,

am o intrebare: un Administrator al unei societati comerciale de tip SRL, poate primi un salariu lunar in baza actului contitutiv, fara sa aiba CIM inregistrat pentru administrarea societatii?
Cel mai recent răspuns: ramo1305 , utilizator 13:47, 22 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ce traiesc administratorii? roumanie roumanie Am o intrebare, fiind mai putin cunoscatoare in ale societatilor. Din cate am inteles administratorul unei societati nu mai poate fi angajatul acesteia, si ... (vezi toată discuția)
Administrator srl danajuga64 danajuga64 - Un salariat al societatii (srl) are si calitatea de administrator. Ca salariat are un salariu lunar conform functiei pe care o ocupa, iar ca administrator nu ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)