avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator srl
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator srl

- Un salariat al societatii (srl) are si calitatea de administrator. Ca salariat are un salariu lunar conform functiei pe care o ocupa, iar ca administrator nu primeste nici o indemnizatie. Poate avea calitatea de administrator (nefiind asociat) fara sa fie remunerat?
- Poate fi schimbata functia din CIM cu un act aditional in cea de Administrator firma Societate Comerciala, sau trebuie facut contract de mandat? In situatia in care am intocmi un act de mandat cum ar trebiu incetat actualul CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 18 Aprilie 2018
Da, poate avea calitatea de administrator fara remuneratie.

Poate fi schimbata functia din c.i.m., insa atentie : pentru administrator s.c. se cer pentru persoanele incadrate cu c.i.m. studii superioare.

Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator salariat deacroxana deacroxana Am urmatoarea situatie: X este asociat unic la o firma. In actul constitutiv se mentioneaza urmatoarele: \"conducerea societatii este efectuata de catre ... (vezi toată discuția)
Remuneratie si contributii administrator srl irinuka2005 irinuka2005 VA ROG SA-MI SPUNETI...MOMENTAN ADMINISTRATORUL UNUI SRL CU DOI ASOCIATI ESTE INCADRAT FARA REMUNERATIE: INTREBARE 1-DACA DORESC SA PUN SI REMUNERATIE CARE ... (vezi toată discuția)
Cand se plateste indemnizatie de administrator roxanaserban roxanaserban Buna ziua As dori si eu sa stiu cand este obligatoriu sa platesti indemnizatia de administrator sau daca calitatea de administrator intr-un SRL trebuie ... (vezi toată discuția)