avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatia muncii

Buna ziua! Sunt angajat intr-o scoala ca pedagog cu program de lucru de 8 ore ,astfel : L-V 08 .00 -12.00 /18.00-22.00.
In fisa postului, (avand si calificare de fochist si fiind lipsa de personal ) am ca sarcini suplimentare acoperirea serviciului de fochist la centrala proprie pe timp de iarna -sau atunci cand e nevoie -precum si operatiuni de casierie la scoala respectiva.
Sarcinile suplimentare nu sunt remunerate ,beneficiez doar e ore de noapte si libere .
Cum aceste activitati se suprapun ,inevitabil ,as dori sa stiu daca le pot face pe toate din punct de vedere legal.
multumesc .
Cel mai recent răspuns: danny61 , utilizator 23:44, 2 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pot face toate din punct de vedere al legislatiei muncii.

Vedeti art.40 alin.1 lit.a-c C.mun.
multumesc,cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca pe timp de zi si noapte todordorel todordorel Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o calculare completa daca se poate,a timpului legal de muca pe care trebuie sa il prestez.Sunt angajata la o scoala generala ... (vezi toată discuția)
Plată ore suplimentare danny61 danny61 Bună ziua. Problema mea este următoarea : in decurs de vreo 5 ani am efectuat un serviciu la o centrală termică având calificarea de fochist, dar fiind ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte corona corona As vrea sa stiu daca exista vreo prevedere legala prin care oamenii de serviciu dintr-o scoala sa poata primi si sporul de noapte. Asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)