avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice NOTIFICARE PREALABILA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

NOTIFICARE PREALABILA

]N CAZUL IN CARE UN OFERTANT PARTICIPANT LA O LICITATIE IN SEAP, IN URMA EVALUARII FACE O NOTIFICARE PREALABILA IN TERMEN DE 10 ZILE DE LA COMUNICAREA REZULTATULUI, IAR TERMENUL DE 10 ZILE SE IMPLINESTE ]NTR-O ZI DE SAMBATA SAU DUMINICA, SE POATE DEPUNE NOTIFICAREA LUNI?
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 13:15, 5 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
ART. 5 din Legea 101/2016:
(1) Termenele procedurale stabilite de prezenta lege, exprimate în zile, încep să curgă de la începutul primei ore a primei zile a termenului şi se încheie la expirarea ultimei ore a ultimei zile a termenului.
(2) Ziua în cursul căreia a fost comunicat un act procedural nu este luată în calculul termenului. Dacă ultima zi a unui termen exprimat altfel decât în ore este o zi nelucrătoare, termenul se încheie la expirarea ultimei ore a următoarei zile lucrătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile calendaristice sau lucratoare? noa noa Zilele aferente termenelor prevazute de legea 101/2016 sunt calendaristice sau lucratoare? Care este articolul care mentioneaza clar acest lucru? Exemplu: ... (vezi toată discuția)
Trimitere comunicari/ semnare contract in perioada 1mai-7 mai soazig soazig Intrebare: o licitatie de lucrari sub 5M€, raportul procedurii este finalizat si comunicarile vor fi trimise maine, 26 aprilie. Cf art 205 lit. b din ... (vezi toată discuția)
Termen recurs aliss73 aliss73 Buna seara Am primit comunicarea unei hotarari in litigii de munca pe 27 03 2013 data postei.Trebuie sa fac recurs in termen de 10 zile.Cand expira termenul ... (vezi toată discuția)