avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde pot sa gasesc Ordonanta 747 din 17.09.2017?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde pot sa gasesc Ordonanta 747 din 17.09.2017?

Este o ordonanata care aduce niste modificari referitoare la conventiile civile.
Va rog daca poate cineva sa-mi spuna unde anume pot sa gasesc integral aceasta Ordonanta.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Pitagora, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 24 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista aceasta ordonanta.
Ori este alt numar ori este numarul monitorului dar in M.Of 747 nu exista nimic legat de subiectul dorit de dumneavoastra (in afara de faptul ca a aparut in 18.09.2017.)
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Da asta m-a mirat si pe mine fiindca este M.O. 747 747/17.09.2017 dar nimic de legea anterioara modificata printr-o ordonanta.
Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa cautati o ordonanta sau ceva asemanator, doar cu subiectul care va intereseaza, fara numar sau altceva, apoi din aproape in aproape, o sa gasiti ce va intereseaza. De fapt ce v-ar interesa?
Succes!
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Adam Grecu, utilizator
Buna seara m-ar interesa daca s-a adoptat o kege prin care dispar conventiile civile. Va multumesc!
Nu s-a adoptat nicio lege in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accès la o arhiva de stare civila bucuresti DanDaniel DanDaniel Buna, Sunt de ceva timp in cautarea unei persoane care ma poate ajuta sa gasesc o informatie despre un copil care e posibil sa fi fost adoptat in anii 90. ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna persoana disparuta ? c_mircea c_mircea Ma aflu in divort cu sotia. Acum 6 luni a luat copilul si a plecat. Din clipa aceea nu l-am mai vazut, si nu stiu unde se afla. I-am declarat disparuti. Unii ... (vezi toată discuția)
Ingrijire copil nona2 nona2 buna ziua ! ca pensionar doresc sa-mi rotunjesc veniturile ingrijind un copil; m-ar interesa sa gasesc o forma cat de cat legala pentru evitarea a ceea ce ... (vezi toată discuția)