Buna ziua. Sunt angajata la o firma de 2 ani, avand cu respectiva firma contract de munca cu jumatate de norma (4 ore) si salariu minim (in jur de 375 Ron). Ma intereseaza cum imi va fi platit concediul de crestere a copilului. Am inteles ca sunam minima e de 600 lei momentan. Voi primii jumatate din aceasta suma sau aceasta este suma minima pentru toata lumea indiferent ca, contractul de munca e pt. norma intreaga sau pt. jumatate de norma? Va multumesc.
OUG 148/2005 nu conditioneaza acordarea indemnizatiei de CCC de un contract de munca cu un anumit numar de ore lucrate pe zi. Asa ca veti primi si dvs. indemnizatia de CCC.
Conditia sa aveti 12 luni stagiu de cotizare inainte de nasterea copilului este indeplinita. Daca aveti media veniturilor nete mai mica de 600 lei, veti primi indemnizatie 600 lei cat este minimum.
Intrebare
lucyfer
Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce drepturi are un parinte caruia i se naste un copil in luna iunie si care are o vechime in munca de 2 ani si 6 luni,cu ... (vezi toată discuția)