avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inselaciune sau minciuna?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inselaciune sau minciuna?

Daca am avut o relatie de prietenie timp de 8 ani cu o persoana care s-a dat drept altcineva pt a profita financiar si moral de mine, iar in final cand am ramas insarcinata am aflat ca defapt nu era cadru militar asa cum a sustinut toti anii astia, e inselaciune sau minciuna!? Multumesc anticipat!u
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Kontaflorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:50, 23 Noiembrie 2017
Nu orice minciuna este inselaciune. Datele date sunt mult prea vagi pentru a da un sfat concret. Treceti pe la Politie si intrebati ce se poate face. Politia nu se baga in litigiile in drept civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru militar paraseste tara Ecaterinaa Ecaterinaa Buna, Fostul concubin a fost angajat al Ministerului de Interne, respectiv cadru militar. Eu neavând dreptul de a beneficia de concediu intretinere minor, ... (vezi toată discuția)
Fosta prietena vrea sa ma dea in judecata iulianamxm88 iulianamxm88 buna ziua.Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns..Am avut o relatie cu o fata de-o noapte,ea a ramas insarcinata si am mers impreuna ... (vezi toată discuția)
Nu doresc să mai am vreo legătură cu tatăl copilului meu, dar el vrea să-l recunoască. poate cere test adn în instanță? Kontaflorina Kontaflorina Sunt o femeie care a avut o relație timp de 8 ani cu cineva care a mințit ca este cadru militar. Am aflat toate minciunile si înșelătoriile după ce am ... (vezi toată discuția)