avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citație
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citație

Ce se întâmplă dacă nu mă prezint in instanță în urma unui proces cu oficiul registrului Comerțului de pe lângă tribunalul Ilfov ? Deși în urma cu 5 ani ,mai exact la data de 08.10.2012 am depus cererea de dizolvare a societății ,am primit răspuns la data de 10.10.2012 precum că mi se admite cererea de dizolvare urmând a fi publicată în monitorul oficial al României. Am mers la registrul Comerțului de pe lângă tribunalul Ilfov,la ghișeu mi sa eliberat un certificat de înregistrare mențiuni la data de 15.10.2012,am întrebat pe doamna respectiva de la ghișeu ce trebuie să fac mai departe , dumneaei mi-a spus să merg acasă urmând a primi prin posta romana o hârtie de la monitorul oficial al României,nici în ziua de astăzi nu am primit răspuns,în schimb am fost chemată iîn judecată.Vă mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul cel mai probabil daca chemata in judecata este societate comerciala. Nimic.
Societatea a fost înființată pe numele soțului,deși nu a avut nici un fel de activitate de la înființare și până la depunerea cererii de dizolvare..
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ne-ati spus ce obiect are acea cauza.
1.Radierea din oficiu a societății.2.Înregistrarea în registrul comerțului a mențiunii de radiere din oficiu a societății, comunicare și efectuarea publicității legale a încheierii,în condițiile prevăzute de lege
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acest tip de actiuni sunt initiate de catre Registrul Comertului cu privire la operatiunile pe care acesta le gestioneaza. Cel mai probabil aici este cazul de expirare a sediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta privind radiere sediu social lauraclio lauraclio Buna seara! In anul 2012 am obtinut o sentinta prin care Tribunalul mi-a admis actiunea formulata astfel ca a constatat incetat contractul de comodat ca ... (vezi toată discuția)
Lichidare radiere firma Ramona24 Ramona24 Buna ziua! O firma suspendata 3 ani pana la 01.01.2013 cu derogare de la finante ...... Se doreste radierea ei. De la registrul comertului s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala activa sau inchisa? sbgkd sbgkd Buna... Detin o societate comerciala din 1995,in anul 1998 a-m depus o cerere la finante ptr. inchidere temporara,ulterior a aparut problema cu marirea ... (vezi toată discuția)