Ce se întâmplă dacă nu mă prezint in instanță în urma unui proces cu oficiul registrului Comerțului de pe lângă tribunalul Ilfov ? Deși în urma cu 5 ani ,mai exact la data de 08.10.2012 am depus cererea de dizolvare a societății ,am primit răspuns la data de 10.10.2012 precum că mi se admite cererea de dizolvare urmând a fi publicată în monitorul oficial al României. Am mers la registrul Comerțului de pe lângă tribunalul Ilfov,la ghișeu mi sa eliberat un certificat de înregistrare mențiuni la data de 15.10.2012,am întrebat pe doamna respectiva de la ghișeu ce trebuie să fac mai departe , dumneaei mi-a spus să merg acasă urmând a primi prin posta romana o hârtie de la monitorul oficial al României,nici în ziua de astăzi nu am primit răspuns,în schimb am fost chemată iîn judecată.Vă mulțumesc.
1.Radierea din oficiu a societății.2.Înregistrarea în registrul comerțului a mențiunii de radiere din oficiu a societății, comunicare și efectuarea publicității legale a încheierii,în condițiile prevăzute de lege
Acest tip de actiuni sunt initiate de catre Registrul Comertului cu privire la operatiunile pe care acesta le gestioneaza. Cel mai probabil aici este cazul de expirare a sediului.