avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie să fac , dacă soțul a făcut recurs , ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie să fac , dacă soțul a făcut recurs , după ce am obținut ordinul de protecție ??

Am obținut ordinul de protecție la începutul lunii (prima dată s-a amânat cauza , apoi am depus probe audio și înscrisuri , care dovedeau violența verbală și fizică ale soțului meu față de mine și copiii noștri).S-a admis cererea și a fost emis ordinul de protecție... L-a încălcat de 3 ori și ducându-mă la poliție au spus că nu l-a încălcat , dacă nu a fost violent atunci când ne-a contactat....Nu au ce face...(de când s-a emis a mers cu una din fiicele noastre și i-a cumpărat telefon nou , haine în valoare de 2000 lei, deși nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 m de mine sau copii și nu avea voie să ne contacteze în vreun fel..) Apoi a oprit-o fe altă fiică a noastră pe stradă și a abordat-o , apoi mi-a trimis mie mesaj... Sunt 3 încălcări ale ordinului și nu mă ia nimeni în seamă... Acum a făcut recurs ... Ce trebuie să fac ?? Am depus probe clare atunci , mai trebuie să duc alte probe ?? Cum procedez?? În cinci zile trebuie să depun ...ce??? Am depus deja!!! Eu m-am apărat singură , neavând posibilități materiale , el are bani și-l apără un avocat...Vă rog , dacă puteți , să-mi răspundeți cât de repede , pentru a avea timp să depun alte probe (dacă ar mai fi cazul)!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:23, 23 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Luati legatura cu un avocat care sa va poate ajuta avand in vedere ca se pare ca nu aveti cunostinte de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legitima aparare? Marius00E Marius00E Buna ziua,anul trecut tatal meu a venit beat acasa si sa luat de iubita si de mama mea,le-a injurat ,amenintat, (mama este despartita de el deoarece a batut-o ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie, minor si sotie Vlad24 Vlad24 Buna ziua! As dori sa stiu ce fel de masuri se pot lua in privinta unui sot dependent de alcool ce si-a lovit sotia si a strans de gat propriul copil de 15 ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordin de protectie va rog urgent filipiulia123 filipiulia123 Buna ziua, Maine am infatisare la tribunal in vederea obtinerii unui ordin de protectie impotriva tatalui fiului meu. Am cerut obtinerea acestui ordin ... (vezi toată discuția)