Am obținut ordinul de protecție la începutul lunii (prima dată s-a amânat cauza , apoi am depus probe audio și înscrisuri , care dovedeau violența verbală și fizică ale soțului meu față de mine și copiii noștri).S-a admis cererea și a fost emis ordinul de protecție... L-a încălcat de 3 ori și ducându-mă la poliție au spus că nu l-a încălcat , dacă nu a fost violent atunci când ne-a contactat....Nu au ce face...(de când s-a emis a mers cu una din fiicele noastre și i-a cumpărat telefon nou , haine în valoare de 2000 lei, deși nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 m de mine sau copii și nu avea voie să ne contacteze în vreun fel..) Apoi a oprit-o fe altă fiică a noastră pe stradă și a abordat-o , apoi mi-a trimis mie mesaj... Sunt 3 încălcări ale ordinului și nu mă ia nimeni în seamă... Acum a făcut recurs ... Ce trebuie să fac ?? Am depus probe clare atunci , mai trebuie să duc alte probe ?? Cum procedez?? În cinci zile trebuie să depun ...ce??? Am depus deja!!! Eu m-am apărat singură , neavând posibilități materiale , el are bani și-l apără un avocat...Vă rog , dacă puteți , să-mi răspundeți cât de repede , pentru a avea timp să depun alte probe (dacă ar mai fi cazul)!