avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nedumerit- programare la interviu anulata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nedumerit- programare la interviu anulata

Bună ziua,
Am o nedumerire la următoarea problema:
Am fost programat la un interviu pt.urmatoarea zi, am ajuns s-a verificat de la receptie a primit confirmarea, am urcat la et.36 unde am primit un formular si ca persoana dedicata interviului vine in câteva minute. Dupa ce am completat formularul a revenit aceeași persoană,a luat formularul dupa care mi-a spus ,, ..postul nu mai este vacant s-a ocupat ".
Oare acest lucru nu se stia de la receptie? De mesaj sa nu mai bat drumul nu se mai pune problema.
Cum poate fi sanctionat un asemenea comportament.
Va mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Danut-a , utilizator 11:59, 23 Noiembrie 2017
De obicei, in cladirile de birouri de genul acesta (36 de etaje, sau mai multe/putine) receptia nu are legatura cu societatile comerciale care functioneaza in acele cladiri.
Aveau reprezentantul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazinou la parterul blocului. MihaiBucur MihaiBucur Buna seara! De cateva saptamani s-a deschis un cazinou la parterul blocului in care stau, chiar sub mine (locuiesc la etajul 1). Noua, locatarilor nu ni s-a ... (vezi toată discuția)
Interviuri de angajare / debut colaborare Admin Admin Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unilaterala a contractului upc doruv2010 doruv2010 Buna ziua Am incheiat un contract cu UPC in mai 2009, pentru o perioada de un an. In cartierul in care locuiesc, ca operator similari, pentru servicii de ... (vezi toată discuția)