avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Anulare sau nu ? Permis conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Anulare sau nu ? Permis conducere

Buna ziua . Am si eu o problema destul de grava. In data de 13-03-2016 ma oprit poliția si ma găsit cu autoturism neinmatriculat plus numere false. Asta 23-11-2017 m-am prezentat la parchet si miau zis ca dosarul ă fost trimis în instanță. Oare o sa imi anuleze permisul de conducere. Sau mai am vreo sansa?
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Piticu666, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate fi anulat permisul la primul dosar penal? ibocan ibocan la prima abatere, la primul dosar penal procurorul/judecatorul poate sa-mi anuleze permisul de conducere deoarece am condus cu permisul retinut la urma ... (vezi toată discuția)
Conducere masina radiata si numere false Kentanos Kentanos Am cumparat o masina \"mai in graba\" fara sa verific actele prea bine , nu ca as fi priceput limba oricum. Am incheiat un contract de vanzare-cumparare. Am ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere expirate, doua abateri! va rog ajutati-ma cu un sfat Robertrobi Robertrobi Buna seara. As avea o intrebare , In ziua de 15.08.2014 am fost oprit de catre un echipaj de politie eu avand numere expirate la masina mi sa retinut ... (vezi toată discuția)