avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere Sediu Social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere Sediu Social

Buna ziua!
In cazul in care o firma are declarat sediul firmei la cabinetul avocatului si daca contractul s-a incheiat, cum poate proceda avocatul sa radieze acel sediu? Mentionez ca reprezentantii firmei respective nu coopereaza in rezolvarea problemei. Stiti procedura?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
RoxanaSTT, utilizator
Cel mai recent răspuns: RoxanaSTT , utilizator 22:55, 24 Noiembrie 2017
Bună ziua,

Faceți o cerere judecătoarească de radiere a mențiunii privind sediul social. Cererea se depune la Registrul Comerțului care o trimite la Tribunal.

Succes,
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract si sediu social mikyangel mikyangel Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu. Contractul a fost reziliat ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu social utc utc Buna ziua, Va rog, ma putetia ajuta cu un model de cerere radiere sediu social conform art. 25/legea 1990 rep. si mod. prin L 16/2003! multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Reziliere comodat il_so il_so Intre mama si sora mea este un contract de comodat(pentru sediul firmei surorii mele) iar in contract se stipuleaza ca poate fi reziliat de oricare dintre ... (vezi toată discuția)