avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere de transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere de transfer

Ce se poate face daca angajatorul nu raspunde unei cereri de transfer de pe un post pe oricare altul similar intr-un disponibil in alt departament in aceeasi institutie in termenul de 30 de zile? Mai mult, nu te primeste in audienta sa-ti poti motiva/sustine cererea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 30 Iunie 2018
Este vorba despre sectorul public sau privat?
sector public
Puteti promova o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere functionar public. refuzul AlinMandrica AlinMandrica Poate conducatorul sa refuze transferul la cererea functionarului piblic, in cazul in care functionarul indeplineste toate criteriile necesare ocuparii ... (vezi toată discuția)
Transfer contract munca de la o societate pe actiuni la o institutie publica/sau sector bugetar anttonnio anttonnio buna ziua , spuneti-mi va rog daca exista posibilitatea transferului de la o societate pe actiuni ( la care lucrez in acest moment ) la o institutie ... (vezi toată discuția)
Raspuns sesizare catre primarie Suntag Suntag Cum pot obtine un raspuns de la primaria locala? Am inaintat mai multe sesizari in ultimul an si nu am primit niciun raspuns oficial (scris) Sunt obligati ... (vezi toată discuția)