avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minor crescut de părintele nerezident
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minor crescut de părintele nerezident

Am un proces pe rol pt custodia minorului..avand deja o hotarare ..domicilu la tata si custodie comuna ..dupa trei ani de la hotarare am dat tatal in judecata pt cuatodia totala a minorei si pensie alimetara ..tatal nu doreste sa se prezinte ..se va judeca in lipsa ..fetita a fost crescuta de mine cu toate ca e domicilu la el..ju sa ocupat deloc de minora dovedit la tribunal cu martori
Cel mai recent răspuns: Becheanuana , utilizator 18:09, 23 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti fi mai explicita?
Cum ati avut grija daca se afla in alta parte?
Nu ...este hotarere in care tatal are domiciliu la el si custodie comuna..insa nu a respectat decizia si a plecat din tara si fetita am crescuto eu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În mod normal ar trebui să castigati procesul.
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura, drept de vizita Anairam94 Anairam94 Mama fetei vrea procură sa iasă cu fata din tară pentru o săptămână. Întrebarea tăticului este, ce se întâmplă dacă mama nu respecta termenul ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara - stabilire in alta tara cu minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 buna ziua.am si eu o intrebare:sunt divortata de 2 ani si am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata .fostul meu sot locuieste in vaslui iar eu cu ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor Adrian_Mi Adrian_Mi Sunt un tata care se simte discriminat, haituit si batjocorit de sistemul judiciar din romania! Pe scurt: acum 3 ani s-a nascut in urma unei relatii de 4 ani ... (vezi toată discuția)