avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conviețuire imposibilă. Cum se poate scoate o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conviețuire imposibilă. Cum se poate scoate o persoană din spațiu?

Bună ziua, va rog sa mă ajutați cu un sfat. Am o problema mai neobișnuita...cu mama mea(dacă chiar este). Acum câțiva ani a vândut casa și eu ca proasta am făcut un împrumut ca sa mai poată cumpăra în București. Dupa câtva timp am refinanțat creditul pt a lua si o mașină și am plătit creditul vechi rămânând cel nou cu ipoteca la care plătesc lunar 170 de euro timp de 25 ani. Ea nu a dat niciun leu la rata. A dat 6000 euro la achiziționarea apartamentului și acum are pretenția la jumătate de apartament. Ea nu apare în acte pt ca e pe numele meu fiind cu ipoteca. Problema e următoarea. Nu ne înțelegem cu ea. Terorizează copii tai urla vb urat nu plătește nimic în casa nu face nimic și tot timpul mă amenință că mă da în judecata sa I dau banii. Eu nu am vrut sa I fac rău sau sa o dau afară dar ea nu are respect și mila nici pt mn nici pt copii. Nu se mai ppate așa. Ce pot face legal sa rup relațiile cu ea sa plece din casa având în vedere ca oricum nu participa cu nimic. Cum as putea sa o scot din spatiu?
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. A vândut casa buniciI mele care a murit cu mine în casa ea fiind internată la spital după băute etc. Ele nu s au înțeles niciodată. Eu am stat cu bunica ea a hoinărit. Cand a murit a venit fugit sa și revendice moștenirea. Am stat cu ea o prioada pana a inceput iar sa bea. M a dat afară și m am mutat la prietenul meu de pe vremea aia. După o perioada și a revenit și m am mutat la ea dar nu a durat mult pt ca iar a început sa bea. Băuta fiind a vândut apartamentul nou achiziționat cu doua camere pt ca pe cel de 3 al bunicii deja îl vânduse. După ce a vândut și cel de al doilea apartament cu mai nimic au crescut preturile la case și nu a mai putut cumpăra nimic în bucurești. Atunci m a căutat și a cerut iertare mi a promis ca nu mai face și ca ce face ea ca nu mai poate sa ia casa decât la bufet. Eu copil încă am cedat și pt ca era mama nu am putut sa o las. Am fc credit și m am mutat cu ea. După ce m am căsătorit și am fc copii a fost și mai rau. Noi nu am fc diferențe nu I am cerut bani ba mai mul ea ca sa stea cu nepoții ei ne lua bani lunar ca o bona. Deși ea nu plătea nimic și avea și pensie. Nu am zis nimic. Dar tot nu e bine. A terorizat copii. Țipă la ei mereu, la noi nu mai zic.Nu face nimic decât se joaca pe tel. Eu nu am vrut sa plec cd am rămas gravida și soțul a zis sa ne mutam ca am zis ca e mama și nu pot sa o las singura dar ne a ieșit pe nas. Eu nu vreau sa o las pe străzi doamne ferește dar nici așa nu se mai poate. Am doi copii mici care trebuie sa suporte zi de zi scandalurile ei și jignirile aferente.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
După ce a vândut și cel de al doilea apartament

am inteles acum.
Fiecare cum isi asterne asa doarme si aveti dreptul la liniste.
Ziceti ca are pensie, deci se poate intretine singura.
Puneti-i in vedere ca iri se potoleste, ori se muta.
acest răspuns util
Da, din păcate doar eu am considerat o mama ea pe mine fiica niciodată. Am fost o sursa de venit și sunt în continuare și eu și copii mei. Dacă sta câteva ore cu ei trebuie neapărat sa I iau apa tigari, altfel face gălăgie. I am spus și nu vrea. Spune ca se muta ca sa vadă ce zic eu dar nu are niciun gând. Nu știu Cum sa mai fac ca ne afectează viața de familie și copii cresc intr un mediu neplăcut făcut de ea.
acest răspuns util
notificati-o sa se mute, dati-i termen si apoi va trebui sa va adresati instantei cu actiune in evacuare pt lipsa de titlu.
actiunea o poate initia sotul dvs in calitate de proprietar.
Pai proprietar sunt eu. Și banca ca e ipotecata casa

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare va rog. in urma partajului cu fostul sot ... Ucaa Ucaa Am sibeu i intrebare va rog. In urma partajului cu fostul sot in 2003 ,am vandut apartamentul conjugal ,am facut tranzactie cu fostul sot ca el sa ia 6000 ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament 2 ipoteci addrienne90 addrienne90 Buna ziua, As avea o mare nevoie de ajutor de la cineva calificat, sunt debusolata. In 2011, a decedat mama mea, mai am o sora care in prezent are 5 ani, eu ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita angelaflorescu angelaflorescu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Sunt in divort cu sotul meu, mai exact am facut cerere de divort la notariat si acum suntem in acea perioada de 30 ... (vezi toată discuția)