Bună ziua, va rog sa mă ajutați cu un sfat. Am o problema mai neobișnuita...cu mama mea(dacă chiar este). Acum câțiva ani a vândut casa și eu ca proasta am făcut un împrumut ca sa mai poată cumpăra în București. Dupa câtva timp am refinanțat creditul pt a lua si o mașină și am plătit creditul vechi rămânând cel nou cu ipoteca la care plătesc lunar 170 de euro timp de 25 ani. Ea nu a dat niciun leu la rata. A dat 6000 euro la achiziționarea apartamentului și acum are pretenția la jumătate de apartament. Ea nu apare în acte pt ca e pe numele meu fiind cu ipoteca. Problema e următoarea. Nu ne înțelegem cu ea. Terorizează copii tai urla vb urat nu plătește nimic în casa nu face nimic și tot timpul mă amenință că mă da în judecata sa I dau banii. Eu nu am vrut sa I fac rău sau sa o dau afară dar ea nu are respect și mila nici pt mn nici pt copii. Nu se mai ppate așa. Ce pot face legal sa rup relațiile cu ea sa plece din casa având în vedere ca oricum nu participa cu nimic. Cum as putea sa o scot din spatiu?
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
V-am zis, o notificati prin avocat sau executor sa se mute, ii dati un termen de o saptamana-2 . Apoi, daca nu se muta, depuneti in instanta cerere de evacuare pt lipsa de titlu, o citati la domiciliul dvs.
In fapt, povestiti de ce nu o mai suportati, iar in drept, va intemeiati cererea pe dispozitiile art 1033-1044 cpc.