avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma declarata inactiva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma declarata inactiva

Buna ziua,

Ma numesc Cristi Pruna si am constatat cu surprindere ca firma al carei administrator sunt a fost declarata inactiva in iunie 2017.
In martie anul curent am apelat la o firma contra unui onorariu de 200 lei pentru a inregistra noul contract de comodat (de data aceasta l-am facut pe perioada nedeterminata) la Registrul Comertului.
Cu toate acestea, firma figureaza ca inactiva.
Imi puteti spune va rog ce am facut gresit (eu sau firma pe care am contractat-o) si cum pot remedia situatia?
Precizez sunt la zi cu toate declaratiile si cu toate impozitele.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Cristel Pruna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristel Pruna , utilizator 09:17, 24 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada reactivarii unei firme raul andrei raul andrei Buna.Ma numesc Raul si am o firma care a fost declarata inactiva pe data de 11 iunie 2009 pt nedepunerea declaratiilor.In luna iulie am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa sediu social lucabuluca lucabuluca Acum un an de zile eu si prietenul meu am deschis o firma. In iunie 2008 eu am iesit din firma , prietenul meu ramanand asociat unic. La sfarsitul lunii august ... (vezi toată discuția)
Pfa - declaratii, contributii si schimbare nume dupa casatorie iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Rugamintea mea este de a ma ajuta cu informatii referitoare la urmatoarea problema: - In 25.05.2010 m-am inregistrat ca PFA, - din iunie 2010 ... (vezi toată discuția)