avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Buna ziua va adresez o intrebare la care nu gasesc raspunsul mia fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 3 luni pentru ne anutarea evenimentul in 24 ore sanctiune 30 zile si 60 zile pentru nerespectarea distantei laterale in timpul depasiri urmata cu accident usor ruperea unei oglinzi la o masina parcata,am fost informat ca trebuie sa dau examen 13 din 15 ,am fost la examen după expirarea dovezi am fost declarat admis la examen si am fost îndrumat sa pun într-un plic documentele urmatoare copie dovada cu stampila de admitere copie proces verbal copie buletin copie chitanță de achitare a amenzi si cerere tip de reducerea a pedepsei leam pus toate si leam trimis la serviciul rutier pe raza carui a avut loc evenimentul in cazul meu suceava, Acum intrebarea am două săptămâni de când am trimis documentele si nu am primit nici un raspuns cum se procedează in această situație sunt instintat in vrun fel sau nu sau trebuie sa maduc sa iau permisul dupa experarea celor 45 zile cum se procedează va rog ajutatima cun raspuns

Alte discuții în legătură

Sfat plangere contraventionala octavmatey octavmatey Buna ziua. Zilele trecute ma intorceam de la munca si am avut un accident soldat cu avarii usoare(s-au lovit oglinzile intre ele) pe o straduta, de langa ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv alexandruteutisan alexandruteutisan In data de 17.09,2010 am fost oprit de un echipaj de politie rutiera din Targoviste , deabia ma puneam in miscare, mi-a facut semn din virfu degetelor, LA ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Costantin 16 Costantin 16 Buna ziua mea fost retinut permisul pentru 90 zile pentru depasirea neregulamentera urmată cu avari usoare doar o oglinda si 30 zile pentru ne anintarea ... (vezi toată discuția)