avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Confuzie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Confuzie

Am urmatoarea situatie : primesc mail de la un creditor in care sunt imformat ca am de plata 2000 lei , mi se comunica sa il contactez , ii sun imi spun ca nu dansilor trebuie sa le achit , desi in mail asa scria,ci unei firme de recuperare creante, ei imi trimit dupa incheirea apelului un mesaj cu numele si nr de telefon al firmei de recuperare,ii sun si imi spun ca nu figurez la dansii si ca de fapt am fost cesionat catre ei dar cerut inapoi de creditor. Sun din nou creditorul verifica si imi spune ca revin dansii , la cateva zile ma suna imi spun ca de fapt lor trebuie sa le platesc 908 lei ,nu 2000 cum solicitau in mailul trimis . Imi trimit sms cu noua suma de plata , apoi intru in contul meu de client si acolo imi apare de plata 1820 lei .
Intrebarea mea este ce fac ? Fac o medie a sumelor ? Este foarte neplacuta situatia si sincer nu mai stiu ce sa cred.
Care ar fi solutia legala in acest caz ?
Mentionez ca am pastrat si mailulu si sms si discutiile,balbaielile cu creditorul.
Cel mai recent răspuns: daniel241 , utilizator 18:58, 23 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea unei firme de recuperari creante cu patrunderea in locuinta in vederea executarii krisz09 krisz09 buna ziua am facut un contract de credit la o banca 3500 ron acum sunt sunat de 2ani de o firma de recuperare si azi am primit un sms ca maine vine un agent ... (vezi toată discuția)
Somatie societate recuperari creante -credit cesionat lucianflorin lucianflorin In anul 2005 am contractat un credit de la o banca, in acel moment eram casatorit si locuiam in alta localitate, la sfarsitul anului 2005 m-am despartit din ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)