avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Eliberare certificat fiscal radiere pentru auto cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Eliberare certificat fiscal radiere pentru auto cu sechestru

Bună ziua , pot sa eliberez ceridicat fiscal pentru radiere auto la cerere( scos din circulație) daca are sechestru pt bunul respectiv, cu toate mentiunile? Si scos din evidenta ? Multumesc mult.
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:27, 24 Noiembrie 2017
Daca exista notata sarcina pe bunul respectiv,pana cand autoritatea in drept nu dispune radierea sarcinii,nu se pot opera modificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat fiscal Luba Luba Pot sa eliberez certificat fiscal pt radiere auto, la cerere, scos din circulație care este sub sechestru? Dar din evidenta fiscala? (vezi toată discuția)
Impozit auto picassomonique picassomonique Buna ziua, as dori sa ma informati ,daca este legala sau nu aceasta problema . Am avut o masina pe care am dus-o la dezmembrari, am platit impozit pe ea cat ... (vezi toată discuția)
Autoturism vandut, dar neinmatriculat pe noul proprietar adumitroaie florin adumitroaie florin Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in situatia in care am vandut o masina unei persoane, am un PV de vanzare cumparare, l-am scos din evidenta ... (vezi toată discuția)