avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cota apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cota apartament

M-ar interesa la modul concret cum se realizeaza o executare silita a unei cote (1/3, 1/4 etc) de apartament rezultate din mostenire, mai ales in cazul in care ceilalti mostenitori nu au bani sa rascumpere cota mostenitorului-subiect al executarii silite. Se poate scoate la licitatie doar respectiva cota?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 01:43, 12 Octombrie 2009
nu, in acest caz se va scoate la vanzare apartamentul respectiv iar cu banii partii cu pricina se va acoperi datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita -licitatie apartament- dezbatere mostenire mrbigrama mrbigrama Buna seara, Apelez la experienta D-vs poate ma puteti ajuta sa aflu mai multe detalii: Dorind sa ma inscriu la o licitatie publica a unui apartament, am ... (vezi toată discuția)
Executare silita dia07 dia07 Va rog sa imi spuneti cum se executa silit patrea mea dintr-un apatrament primit mostenire. Mostenitori mai sunt mama si sora mea. Se scoate la licitatie doar ... (vezi toată discuția)
Vanzare -cumparare apartament cu restante la intretinere aalexa aalexa Buna ziua! Am si eu o problema: doresc sa achizitionez un apartament de la o vecina. Problema este ca nu are succesiunea facuta si nu are nici bani sa o ... (vezi toată discuția)