avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deschidere punct de lucru in Franta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deschidere punct de lucru in Franta

Buna ziua.
Un SRL din Ro - act . constructii imobile - isi deschide un punct de lucru in FR- deoarece nu poate obtine formularul A1.In acest context cum se procedeaza cu salariatii de la firma din Ro se deleaga sau se detaseaza la punctul de lucru? se opereaza in Revisal ?unde raman muncitorii pe stat de plata?unde se platesc impozitele ?unde se platesc salariile?se raporteaza la vreo institutie in Ro deschiderea punctului?se tine contabilitate si la punctul de lucru? se cumuleaza apoi cu cea de la firma mama din RO?Mai puteti da niste detalii in plus?
Va multumesc.
Cu stima.
Maria
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 24 Noiembrie 2017
Pentru detasare trebuie obtinut formularul A1. Detasarea se opereaza in REVISAL cu urmatoarele date : perioada detaşării şi denumirea angajatorului la care se face detaşarea. Termenul este cel târziu în ziua lucrătoare anterioară datei de începere a detaşării;

Pentru delegare trebuie vazute precizarile legislatiei din Franta referitoare la destasurarea activitatii intracomunitar, pentru a avea cadrul legal corespunzator, evitand astfel neplacerile posibile, care ar putea aparea, in cazul omiterii anumitor informatii, ce ar ajuta la desfasurarea in bune conditii a activitatii in Franta.
Delegarea nu se opereaza in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in ce conditii pot lucra angajatii unei firme romanesti ... altikon@gmail.com altikon@gmail.com Buna ziua. In ce conditii pot lucra angajatii unei firme romanesti la un punct de lucru, ( al acestei firme ), deschis in Franta si ce acte trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Formular a1 detasare salariati dumilor dumilor Buna ziua! O societate cu cod caen 7810, angajeaza personal cu contract de munca in Romania si ii detaseaza in Italia, la o societate cu care are contract de ... (vezi toată discuția)
Delegare/detasare marieta69 marieta69 Buna ziua.SRL ce desfasoara prestari servicii in Franta pe baza de contracte comerciale cu parteneri francezi,Trimitem salariati sa execute aceste lucrari. ... (vezi toată discuția)