avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nerambursat- rau platnic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nerambursat- rau platnic

În 2008 în luna Iulie am făcut un împrumut la banca de 5000 euro ..cred ca era pe 10 anii ..chiar nu mai tin minte....din care am plătit cam 3750 euro din cauza unor probleme financiare nu am putut să mai plătesc 3 luni ..cand m-am dus la banca suma ajunsese inapoi la 5000.....( Eu plateam mai mult decat era rata pe luna pentru ca vroiam sa scap mai repede ).....văzând că suma ă ajuns inapoi la 5 mii nu am mai plătit nimic asta prin 2009 ...de atunci pana acum nu am mai plătit nimic ...nici nu mia venit plicuri acasa ...in schimb tot sunt înscrisă la biroul de credite ....am vrut sa fac un împrumut pe firma acum o lună și nu am putut...intrebarea mea este ce mi se intampla si care este motivul de nu sunt ștearsă din biroul de credite trecând atatia anii ??
Cel mai recent răspuns: andrei_70 , utilizator 10:14, 24 Noiembrie 2017
Pai daca nu ati mai platit nimic inseamna ca nu ati lichidat imprumutul si de aceea figurati in baza de rauplatnici de la biroul de credite. Cum sa va steraga din baza de date daca nu ati platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am avut acum 10 ani de zile o extindere de card ... Pârvu Marian Pârvu Marian Bună seara! Am avut acum 10 ani de zile o extindere de card pe care nu am platit-o. Am avut poprire pe salariu pentru acea extindere până acum un an și ... (vezi toată discuția)
Daune morale de la o banca nicu2016 nicu2016 buna seara!vreau sa va intreb daca pot sa actionez o banca in judecata in urma unui proces castigat pe clauze abuzive si marire nejustificata de dobanda.am ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card; dupa 2 luni am fost data in somaj, neplata 2 ani. vreau sa rambursez suma croco_madness croco_madness Buna seara , Va deranjez cu o problema mai veche de a mea. In urma cu 3 ani in timp de lucram la fostul meu angajator de la care ulterior am fost ... (vezi toată discuția)