Va deranjez cu o problema mai veche de a mea. In urma cu 3 ani in timp de lucram la fostul meu angajator de la care ulterior am fost disponibilizata , am facut o descoperire pe cardul de salarii de circa 4200lei. La un an dupa am fost disponibilizata si nu am putut sa mai platesc ratele catre banca. Am anuntat la banca problema mea , au spus ca nu ii intereseaza. Circa un an de zile nu am efectuat nici o plata la banca , dupa care avand o discutie imprealabila cu o angajata a bancii am hotarat sa dau cate 50 ron lunar pentru a stopa dobanzile, insa vazand ca eram practic agresata cu telefoanele de la recuperatori , facand eforturi sustinute pentru a putea supravietui , nu am mai platit. La urma urmei eram deja bagata in Biroul de credit si datoria mea era deja vanduta catre o firma de recuperari.
Momentan situatia sta asa . Sotul meu are un salar bun si ar vrea sa preaia datoria mea fata de banca si sa o achite el insa as vrea sa stiu daca exista o posibilitate sa achite doar suma pe care am luato de la ei.. sa nu mai achitam dobanzile de 2000 si ceva de lei. La banca de la care am luat credit nici nu mai figuram in baza de date...
Ce as putea sa fac? Eu nu am nici o sursa de venit . Ideea este ca as vrea sa le dau cat mai putin inapoi , oricum sunt tot felul de dobanzi si comisioane care nu isi au rostul .. Doar rostul de a jupui si pielea de pe noi..
Puteti ajunge la o intelegere de plata cu firma de recuperari. Sa le ziceti ca nu aveti salariu si nici bunuri daar ca sunteti dispusa sa platiti, ii intrebati cat vor ca sa stingeti datoria.. daca raspunsul va convine platiti, daca nu... sa astepte sa va angajati.