avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA sau Microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA sau Microintreprindere

Buna ziua!
Sunt inregistrata la finante ca si PFA, cod caen 6622 intermedieri in asigurari, si realizez un venit lunar de 2000 lei. Nu detin calitatea de angajat
Intrebarea mea este, incepand cu anul 2018 ce forma de organizare ar fi mai avantajoasa PFA sau microintreprindere.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:59, 24 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vor ramane asa noile prevederi din codul fiscal, sa ramaneti pe pfa de anul viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate agent de asigurari rbogdan rbogdan As dori sa pun o intrebare in legatura de activitatea de agent de asigurari. In afara serviciilor de intermediere in asigurari, mai pot fi prestate si alte ... (vezi toată discuția)
Trecere de la impozit profit la micro negut_dorina negut_dorina daca o firma s-a infiintat ca platitoare de impozit pe profit poate sa devina microintreprindere din ianuarie 2012 daca in decembrie 2011 figureaza cu un ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)