avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala rem
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala rem

Detin calitatea de persoana vatamata intr-un dosar penal aflat in faza de urmarire penala in rem. Doresc sa stiu sub ce forma si in baza caror articole din codul de procedura penala pot sesiza savarsirea de catre alte persoane a unor noi fapte in legatura cu cauza aflata in cercetare ?
Mai precis daca este necesar sa formulez o noua plangere penala sau este suficient sa aduc o completare la plangerea initiala si sub ce temei legal?
Incercati sa descrieti situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost parte vatamata si m-am constituit parte civila ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, am fost parte vatamata si m-am constituit parte civila in proces penal. Am aflat ca pot solicita sa particip la audierile persoanelor catre care ... (vezi toată discuția)
Clarificari si interpretari ale ncp si ncpp Roland Mindrila Roland Mindrila Va propun o dezbatere pentru clarificari si interpretari ale NCP si NCPP. Privitor la sesizarea organului judiciar apar modificări la plângerea ... (vezi toată discuția)
Cine introduce plangerea prealabila? ContSters241092 ContSters241092 Buna ziua tuturor! Am lasat in custodia mamei mele un laptop care i-a fost sustras acesteia din apartament de o persoana cunoscuta ce avea acord pentru acces. ... (vezi toată discuția)