avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum poți să fugi de acasă fără sa îți mai facă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum poți să fugi de acasă fără sa îți mai facă nimic părinți?

Bună ziua am 15 și mai am 3 săptămâni și fac 16 și prietenul meu are 21 și părinți nu ma lasa sa fiu cu el vreau sa știu dacă fac 16 ani o sa mai poate sa mai facă ceva părinții mei?
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, fiind minoră vă aflați sub autoritatea părinților dvs. Iar aceștia pot alerta autoritățile și îl pot denunța pe băiat. Puteți fi obligată să reveniți acasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - posibil concubinaj; el major, ea minora croitoru roxana croitoru roxana am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.Daca eu vreau sa ma mut de buna voie la el acasa si parintii nu sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu prietena mea Aurasadi42@gmail Aurasadi42@gmail Buna seara sunt un băiat de 20 de ani fac 21 de ani am o iubita/prietena cu varsta de 16 ani ea vrea sa se mute la mine există vrun termen legal mentionez ... (vezi toată discuția)
Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)