avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot introduce acțiune de partaj pentru a-mi recupera ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot introduce acțiune de partaj pentru a-mi recupera banii mai repede?

fostul sot ,impreuna cu actuala sotie,au cumparat o casa iar in contract este stipulat drept de habitatie viagera in favoarea fostului sot si al mamei acestuia. prin hotarare judecatoreasca (partaj) imi datoreaza 40000 euro,,suma pe care nu o pot recupera decat in 20 de ani avand in vedere ca nu are decat pensie si are 52 ani (asta in cazul in care traieste atat,<starea de sanatate este precara )
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: marca_2192 , utilizator 15:25, 24 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
chiar daca casa respectiva este cumparata in timpul casatoriei celor doi ???? el nu are nici un drept ???
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare ... Gabygab Gabygab Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager pe casa lor fiind casatorita, intre timp am divortat si bunicul a ... (vezi toată discuția)
Reziliere act vanzare-cumparare cu clauza de habitatie viagera camym camym Va rog sa-mi spuneti si mie in ce conditii se poate rezilia un act de vanzare cumparare cu clauza de habitatie viagera daca mai traieste doar unul dintre ... (vezi toată discuția)
Contract de v-c cu drept de habitatie viagera- am cumparat acum ... alexandru37 alexandru37 Contract de v-c cu drept de habitatie viagera- am cumparat acum 10 ani o casa iar fostul proprietar a pastrat o clauza de habitatie viagera .intre timp ... (vezi toată discuția)