avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere sucesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere sucesiuni

Cum se procedează corect pentru succesiune, unde se merge prima data la notar su la judecător?
Cat costa o succesiune ce texe se plătesc(onorariu,tinbru ,impozit1%)la notar
Ce taxe se plătesc(onorariu,cat este taxa de Tibru)judecator
In ambele situați unul dintre frați nu dorește a semneze NU ce se întâmpla se mai face succesiunea
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:35, 24 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
La instanta se va dezbate mostenirea.
Dar va trebui sa mergeti la notar ca sa scoateti dovada ca nu s-a dezbatut succesiunea.
Pentru redactarea actiunii in justitie puteti merge la avocat ca sa nu aveti probleme si sa va pierdeti banii dati.
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune stefy1965 stefy1965 buna ziua.tatal meu a decedat in urma cu peste 20 de ani.am dezbatut mostenirea si fratele meu a renuntat la partea lui in favoarea mamei.mama a decedat in ... (vezi toată discuția)
Spețã succesiune. georgescupaul georgescupaul Dacă obiectul succesiunii îl constituie un apartament iar moștenitori sunt doar mama(apartamentul fiind dobândit în timpul căsătoriei) și un ... (vezi toată discuția)
Succesiune fortata Anonim7777 Anonim7777 Suntem cinci frati ramasi dupa moartea mamei, de acum mai bine de doi ani. Dintre cei 5 frati, doar unul NU este de acord sa facem succesiunea (considera ca ... (vezi toată discuția)