avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere PFA din oficiu !?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere PFA din oficiu !?

Bună seara.. am o curiozitate, mai exact.. dacă un PFA poate să fie radiat din oficiu!? Dacă se poate.. în ce condiții ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns !

Alte discuții în legătură

Restituire garantie pfa radiat maxine maxine Buna ziua, PFA a incheiat contract de inchiriere pentru un spatiu, in baza unei licitatii publice cu strigare (spatiu apartinand domeniului public). Conform ... (vezi toată discuția)
Pfa radiata CDOBRESCU CDOBRESCU Detin un PFA din 2006 ,am avut ceva activitate legat de consultanta in 2007 si apoi fara activitate.Din pacate as vrea sa reiau activitatea de consultanta pe ... (vezi toată discuția)
Masina pe pfa, pfa radiat din oficiu: cum inregistrez masina pe numele meu? ionutpo ionutpo Buna ziua, Am o situatie mai ciudata la care din pacate nu am primit niciodata un raspuns concret, inclusiv de la ANAF. Am avut un PFA, care a fost radiat ... (vezi toată discuția)