avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dare in judecata

Buna seara.Ma numesc Grosu D si sunt din Tecuci GL.In urma cu un an am lasat un telefon Samsung s3 la reparat.Cel de la service m-a tot amanat de pe o zi pe alta, adica am trecut pe la el cel putin de doua ori pe saptamana iar telefonul este tot la el, tot defect si nici nu mi-l da inapoi asa cum este.
Am lasat si 50 lei pentru reparatie odata cu telefonul,bani pentru care nu mi-a taiat chitanta.
Inainte de a-mi face dreptate singur, as dori sa va adresez doua intrebari, pentru a rezolva problema legal.
Prima intrebare este ,pentru ce as putea sa-l dau in judecata si daca as avea castig de cauza ?
A doua intrebare: la ce institutie ar trebui sa mai apelez, inainte de a vorbi cu un avocat ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: danymax77 , utilizator 18:49, 24 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon mobil defect Flor_ina Flor_ina Incepand cu luna a 4-a de folosire a telefonului a trebuit sa merg cu el in service. Pe 26 martie ,dupa 3 zile de teste la Esd rom, am primit telefonul inapoi ... (vezi toată discuția)
Conflict mediagalaxy si esd-rom service andreid24 andreid24 Salut, In urma cu ceva vreme, mai exact o luna si 3 zile, a inceput spectacolul intre mine si MediaGalaxy plus ESD-ROM service. Pe 01.09.2015 am trimis la ... (vezi toată discuția)
Telefonul venit din servis-autorizat'samsung' cu aceleas probleme MdVik92 MdVik92 Buna ziua ma numesc Victor si am intrebarea catre Dvs, ce pot face mai departe... Am un telefon Samsung S7 Edge de 8 luni, in ianuarie a aparut problema ... (vezi toată discuția)