avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o intrebare legata de catei de la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o intrebare legata de catei de la bloc

Buna seara as vrea sa stiu ce lege interzine animalele de companie la bloc?
Cel mai recent răspuns: Laurentiu1997 , utilizator 13:08, 25 Noiembrie 2017
niciuna.
Exista autoritati publice locale care prin HCLM,dispun interzicerea detinerii de animale de companie in imobilele de locuit in comun
Inclusiv dispozitiile in vigoare,prevad in cazul imobilelor de locuit in comun ca pot fi detinute animale de companie numai cu acordul vecinilor si a asociatiei de proprietari
Pai da, dar chestia i ca nimeni nu mi-a zis pana acuma ca au vreo proplema cu cainele din contra cand ies cu el toti se joaca di il mangaie. Doar presedintele de bloc nu suporta animalele si alaltaieri mi-a trimis politia la usa pe motivu ca nu am acel acord de la vecini. Dar eu nu am facuto ca ma-m gandit ca nu este necesar daca lumea se poarta asa cu el....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animalele de companie in apartamente de bloc Ionescu15 Ionescu15 Ce lege stipuleaza regimul animalelor de companie la bloc? (vezi toată discuția)
Gard parter spatiu comun becca612 becca612 Buna seara, Locuiesc la parterul unui bloc dintr-un cartier rezidential iar in spatele blocului pe lungimea apartamentului meu si a celui de langa exista ... (vezi toată discuția)
Plimbatul câinilor Alexandra Bondar Alexandra Bondar Ce spune legea despre plimbatul câinilor mici cu lesă (+curățarea nevoilor acestuia ) pe spațiile verzi din jurul blocului , care aparțin primăriei ? ... (vezi toată discuția)