avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... AJOFM ȘI D112 data scadenta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

AJOFM ȘI D112 data scadenta

Dacă data de 25 a lunii cade într-o zi de weekend, se mai poate duce la AJOFM D112 și evidenta nominala a persoanelor asigurate în ziua de luni?
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:40, 1 Decembrie 2017
Nu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu cred ca da... Dacă ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, termenul se consideră împlinit la sfârşitul primei zile lucrătoare care îi urmează.
Si eu credeam asa, dar se pare ca raportarile lunare nu intra in categoria declaratiilor si exista riscul sa nu primesti subventia daca depui dupa 25, chiar daca aceasta pica in zi nelucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie eliberare conditionata mi12 mi12 Buna ziua, Am o intrebare in ceea ce priveste ziua eliberarii efective a unei persoane careia i-a fost admisa cererea de eliberare conditionata de catre ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa casatorie in 15 zile - lucratoare sau calendaristice? Elena Goran Elena Goran DUPA INCHEIEREA CASATORIEI DACA SE OPTEAZA PENTRU SCHIMBAREA NUMELUI legea 119/ 1996 actualizata , precum si ofiterul starii civile spune ca ai 15 zile la ... (vezi toată discuția)
Calculul termenului de 15 zile în care pot sã depun o contestaþie la instanþã cypyk cypyk buna ziua, va rog sa-mi indicati si mie cu exactitate cand e ultima zi de a depune contestatia la executare, la instanta daca somatia am primit-o in data de 5 ... (vezi toată discuția)