avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Dacă eu am ieșit la pensie în decembrie 2009 pe caz de boala și în decembrie 2015 am ieșit la pensie de drept lucrând în perioada activa 14 ani în gr. 1 și 7 ani în gr. 2 beneficiez de recalculare pentru ca în am ieșit la pensie în condiții mai dezavantajoase în 2009, iar în 2015 când am ieșit la pensie de drept s-a luat ca baza de calcul perioada cât am fost la pensie pe caz de boala în acele condiții dezavantajoase fără măcar sa beneficieze de indicele de corecție nici în 2009 nici în 2015?

Alte discuții în legătură

Pensii gr i anton981 anton981 Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Am muncit 22 de ani, 11 luni si 18 zile la Gr.I , iar la GR II 7 luni si 28 de zile , ca mecanic de locomotiva ... (vezi toată discuția)
Indice corectie pavaluk pavaluk In perioada 2007_2016 am fost in pensie de invaliditate gr 3 ,din 2016 am trecut la limita de vârstă ,beneficiez de recalculare și care este indicele de ... (vezi toată discuția)
Pensie limita vârstă Natalia Călcioiu Natalia Călcioiu Bună ziua. Am ieșit la pensie în 2015 cu stagiu de cotizare complet din care lucrați în gr. 1 și ulterior gr. specială 19 ani 9 luni și 14 zile. Eu ... (vezi toată discuția)