avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie limita vârstă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie limita vârstă

Bună ziua. Am ieșit la pensie în 2015 cu stagiu de cotizare complet din care lucrați în gr. 1 și ulterior gr. specială 19 ani 9 luni și 14 zile. Eu beneficiez de recalcularea pensiei pentru această perioadă lucrată în cadrul grupelor speciale?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:39, 3 Martie 2019
Daca la punctul "G" din decizie este mentionat puncte aferente grupelor(conditiilor) de munca, nu beneficiati de aceasta recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2018 sandu65 sandu65 Buna seara, am trecut in decizia de pensionare (in baza legii 263/2010,)urmatoarele: stagiul total de cotizare realizat :-47 ani,2luni,18 zile din ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare ContSters392093 ContSters392093 Am adeverinta de la CNE cu o perioada de 19 ani ( intre 1996 si 2015 ) in care am fost LEP ( lucrator expus profesional), timp in care am lucrat in zona I de ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca iulia pastrama iulia pastrama Am iesit la pensie in februarie 2009 ,cu o vechime in munca de 23 ani grupa 1. Cand intra in plata pensia recalculata dupa noua lege,pentru grupa de munca ? ... (vezi toată discuția)