avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare mutatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare mutatie

i-am facut cumnatului meu mutatie pe adresa mea . a locuit cu noi 6 luni de zile .s-a mutat si as dori sa-i anulez mutatia de pe adresa mea . ce pasi trebuie sa urmez ? va rog mult explicati-mi . va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:37, 26 Noiembrie 2017
Mai precis viza de flotant sau domiciliu? Daca i-ati facut domiciliu nu aveti cum sa-l obligati sa si-l schimbe, dar puteti sa anuntati la politia ca nu mai locuieste la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Program de vizita al copilului bulgaru mihaela bulgaru mihaela Am cumnata care a divortat si are un copil de 6 ani ;locuieste cu mine in oras :are viza de flotant pe adresa mea ,dar acum locuieste in chirie la alta adresa ... (vezi toată discuția)
Domiciliul dupa divort dory61 dory61 Buna seara, Va rog foarte mult,sa ma lamuriti intr-o problema.Eu sunt in divort cu sotul meu.Amandoi suntem la a doua casatorie.Nu avem copii impreuna si ... (vezi toată discuția)