avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concediu de odihna

Buna ziua
Daca mi.a incetat contractul de munca si nu mi.am luat concediul de odihna, iar angajatorul dupa, mi.a platit zilele de concediul, aceste zile dupa INCETAREA CONTRACTULUI DE MUNCA se pun la vechimea in munca?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017
george69ionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:33, 25 Noiembrie 2017
Nu are cum sa vi se adauge la vechimea in munca asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ma pot prezenta la munca doua zile Catalin14141 Catalin14141 Buna ziua, am o problema personala si nu ma pot prezenta la munca doua zile. Sunt angajat de 5 luni pe perioada nedeterminata si nu am avut nici o zi de ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez banii pe concediile medicale de la angajator barbulory barbulory buna ziua!am si eu cam aceeasi problema care dupa cum bine am citit o cam au toate persoanele in situatia mea.ma aflu in a 8 a luna de sarcina,am dat ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in caz de seful nu imi accepta demisia si ma obliga cu amenintari sa raman la munca Alisa29 Alisa29 Buna ziua. Am o problema cu locul de munca,mi.am dat demisia pe 1 aprilie (din motive atat personale cat si medicale)si sefu meu nu mi.a acceptat nimic ci a ... (vezi toată discuția)