avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recalculare pensie alimentara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recalculare pensie alimentara

Buna ziua.Saptamana aceasta baiatul, care este major, a avut proces pt recalcularea pensiei alimentare deoarece veniturile tatalui in ultima perioada s-au majorat.D na judecatoare la finalul procesului a zis ca ramane sentinta in pronuntare dar am citit pe portal just, cautand dosarul urmatoarea : (citez exact) ,, pronuntarea se face prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei " si mi- a mai dat un termen. Ce inseamna mai exact? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua s-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, ... andreiandrei andreiandrei Buna ziua S-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, insa sunt un pic confuz de cum este formulat ceea ce am citit pe portal ,,Cu drept de ... (vezi toată discuția)
Stie cineva sa-mi raspunda ce reprezinta amanare> amână pronunţarea ... danadra danadra STIE CINEVA SA-MI RASPUNDA CE REPREZINTA AMANARE> Amână pronunţarea la data de 17.08.2021 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)