avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua S-a terminat un proces in prima etapa, la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua S-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, ...

Buna ziua
S-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, insa sunt un pic confuz de cum este formulat ceea ce am citit pe portal

,,Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronuntată prin punerea solutiei la dispozitia părtilor prin mijlocirea grefei instantei,,

Ce inseamna asta, ca cele 30 zile incep de la publicarea hotararii pe portal? Sau ca numaratoarea inversa incepe de la primirea deciziei prin posta, cu semnare de primire? Ca nu am primit niciun plic.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
30 de zile dupa ce primiti hotararea prin posta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solutia se pune la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei, nu hotarare. Hotararea vi se va transmite cand va fi redactata si de atunci va curge, asa cum zice, termenul de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea ... Daniel.Rsd Daniel.Rsd Ce inseamna \'\'pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei\'\'? (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o întrebare care îmi răscolește luna decembrie!: ... silvia159 silvia159 Buna ziua! Am o întrebare care îmi răscolește luna Decembrie!: 1. S-a solutionat în instanță un proces de partaj judiciar, Civil, sectie comună ... (vezi toată discuția)
Ce se intelege prin... carmen14 carmen14 Ce se intelege prin:\" punerea la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei.\" Trebuia sa primim vreo informare? Multumesc! (vezi toată discuția)